Print Friendly and PDF

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ελιόψωμο με μπιρόψωμο

Ένα σνακ με γεύση από Ελλάδα.
Σκέφτεστε κάτι πιο υγιεινό;


SV101604

Υλικά
ζύμη για μπιρόψωμο
ελιές σε φετάκια


Εκτέλεση
Ετοιμάστε το μπιρόψωμο σύμφωνα με τη συνταγή.
Αφήστε το να σταθεί 30 λεπτά και βγάλτε το σε αλευρωμένη επιφάνεια.

SV101584

Ανοίξτε το με τα χέρια σας και σκορπίστε επάνω μπόλικες ελιές.

SV101587

Τυλίξτε σε ρολό .

SV101588


SV101589

Κόψτε το ρολό σε χοντρά κομμάτια.

SV101590

Δώστε τους το σχήμα που έχουν τα ψωμάκια των hamburger
και βάλτε τα σε ταψί.

.
SV101591

Ψήστε τα στους 180-200 βαθμούς C με αντιστάσεις πάνω-κάτω,
σε προθερμασμένο φούρνο,για μισή ώρα περίπου,μέχρι να ροδίσει
η επιφάνεια τους.

SV101593

Βγάλτε τα σε σχάρα να κρυώσουν.

SV101605

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...