Ένα σνακ με γεύση από Ελλάδα.
Σκέφτεστε κάτι πιο υγιεινό;
Υλικά
ζύμη για μπιρόψωμο
ελιές σε φετάκια
Εκτέλεση
Ετοιμάστε το μπιρόψωμο σύμφωνα με τη συνταγή.
Αφήστε το να σταθεί 30 λεπτά και βγάλτε το σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Ανοίξτε το με τα χέρια σας και σκορπίστε επάνω μπόλικες ελιές.
Τυλίξτε σε ρολό .
Κόψτε το ρολό σε χοντρά κομμάτια.
Δώστε τους το σχήμα που έχουν τα ψωμάκια των hamburger
και βάλτε τα σε ταψί.
.
Ψήστε τα στους 180-200 βαθμούς C με αντιστάσεις πάνω-κάτω,
σε προθερμασμένο φούρνο,για μισή ώρα περίπου,μέχρι να ροδίσει
η επιφάνεια τους.
Βγάλτε τα σε σχάρα να κρυώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου