Δροσιστικό και
απόλυτα συνυφασμένο με το ελληνικό τραπέζι!!!
Υλικά
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 μέτρια καρότα τριμμένα στον τρίφτη
2 σκελίδες σκόρδο περασμένες στην πρέσα
1 κ.σ. ξύδι
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα καρότα και τα αλατίζουμε για να μαραθούν.
Περνάμε τα σκόρδα από την πρέσα.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ(σφήξτε το καρότο
ανάμεσα στις χούφτες σας για να φύγει το πολύ νερό)
και ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά μας.
Αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να ενωθούν γεύσεις και αρώματα.
Στολίζουμε το τζατζίκι και σερβίρουμε!
Υλικά
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 μέτρια καρότα τριμμένα στον τρίφτη
2 σκελίδες σκόρδο περασμένες στην πρέσα
1 κ.σ. ξύδι
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα καρότα και τα αλατίζουμε για να μαραθούν.
Περνάμε τα σκόρδα από την πρέσα.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ(σφήξτε το καρότο
ανάμεσα στις χούφτες σας για να φύγει το πολύ νερό)
και ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά μας.
Αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να ενωθούν γεύσεις και αρώματα.
Στολίζουμε το τζατζίκι και σερβίρουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου