Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Χταποδάκι σαλάτα

Καλή όρεξη,σε νηστεύοντες και μη…

 DSC_0006

Υλικά
1 μικρό χταποδάκι γύρω στο κιλό,βρασμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
αγγουράκι τουρσί κομμένο σε κομματάκια
ελιές χωρίς κουκούτσι σε φετάκια
κόκκινη γλυκιά πιπεριά σε μικρά καρεδάκια
πράσινη πιπεριά κέρατο σε λεπτές ροδέλες
κάπαρι
2-3 κρεμμυδάκι φρέσκα ψιλοκομμένα
μπόλικο άνηθο ψιλοκομμένο
μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι,πιπέρι

λαδολέμονο ή λαδόξιδο


Εκτέλεση
Κόβουμε και ετοιμάζουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα.
Ανακατεύουμε καλά.

DSC_0075

Περιχύνουμε με το λαδόξιδο ή το λαδολέμονο αφού χτυπήσουμε καλά σε βαζάκι.
Βάζουμε στο ψυγείο.

DSC_0076

Σερβίρουμε τη σαλάτα κρύα!

DSC_0011

Από μόνη της η σαλάτα αποτελεί ένα πλήρες γεύμα.
Απολαύστε την γιατί της αξίζει.

DSC_0007

Συνταγή του αρχιμ.Δοσιθέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...