Νοστιμιά…λίγο απ’
όλα!!!
Υλικά
μελιτζάνες
τυρί φέτα
σάλτσα ντομάτας
ζαμπόν σε φετάκια
κασέρια πικάντικα τριμμένα
φέτες μπέικον
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα κοτσάνια από τις μελιτζάνες.
Τις κόβουμε σε ροδέλες και τις τηγανίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι.
Στο σκεύος που θα ψήσουμε το σαγανάκι μας αρχίζουμε με τη σειρά να στρώνουμε
τη φέτα χοντροτριμμένη,τη σάλτσα ντομάτας,τις τηγανισμένες ροδέλες μελιτζάνας,
το ζαμπόν,τα τυριά και τελειώνουμε με τις φέτες του μπέικον.
Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω για
περίπου 15 λεπτά.Σερβίρουμε αμέσως.
ΣΗΜ:Μπορούμε να φτιάξουμε το φαγητό και σε ατομικές μερίδες!
Υλικά
μελιτζάνες
τυρί φέτα
σάλτσα ντομάτας
ζαμπόν σε φετάκια
κασέρια πικάντικα τριμμένα
φέτες μπέικον
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα κοτσάνια από τις μελιτζάνες.
Τις κόβουμε σε ροδέλες και τις τηγανίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι.
Στο σκεύος που θα ψήσουμε το σαγανάκι μας αρχίζουμε με τη σειρά να στρώνουμε
τη φέτα χοντροτριμμένη,τη σάλτσα ντομάτας,τις τηγανισμένες ροδέλες μελιτζάνας,
το ζαμπόν,τα τυριά και τελειώνουμε με τις φέτες του μπέικον.
Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς πάνω-κάτω για
περίπου 15 λεπτά.Σερβίρουμε αμέσως.
ΣΗΜ:Μπορούμε να φτιάξουμε το φαγητό και σε ατομικές μερίδες!
Αλεξάνδρα μου,τι σαγανάκι ήταν αυτό;
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν μπορεί να φύγει ακόμα, η νοστιμιά απο το στόμα!!!
Πεντανόστιμο!!!
Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως πρέπει να τηγανίσω κανονικά τις μελιτζάνες σε περισσότερο λάδι.Φοβάμαι να μην μείνουν άψητες.Η σάλτσα ντομάτας είναι pummaro ή τη φτιάχνω εγώ?Ευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα καλή μου φίλη.
ΔιαγραφήΑν θες να τηγανίσεις τις μελιτζάνες κανονικά κανένα πρόβλημα απλά θα εχουν πολύ περισσότερο λάδι και το αποτέλεσμα τελικά θα είναι πιο βαρύ.
Τη σάλτσα ντομάτας,ναι,θα τη φτιάξεις εσύ(αν ήταν pummaro θα έγραφα κον κασέ).
ΚΑλή επιτυχία αν δοκιμάσεις τη συνταγή..
Α.