Πολύ απλές και νόστιμες!!!
Υλικά
1/4 κούπας λάδι
500 γρ. γαρίδες
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουταλιές ούζο
6-7 κουταλιές κρέμα γάλακτος light
άνηθο
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε.
Σε μέτρια θερμοκρασία,βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα
και προσθέτουμε τριμμένο το σκόρδο.
Ρίχνουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να αλλάξουν χρώμα.
Σβήνουμε με το ούζο και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος,αλάτι ,πιπέρι
και τέλος το άνηθο.Δεν ανακατεύουμε με κουτάλι,απλά κουνάμε την
κατσαρόλα όταν χρειάζεται.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο!
Η συνταγή είναι της Κυρίας Αλεξιάδου.
Εμείς αφού φτιάξαμε τις γαριδούλες, τις ανακατέψαμε με ένα ρυζάκι (καρολίνα) και έγινε νοστιμότατο γαριδοπίλαφο. Σήμερα για την Κ. Δευτέρα έβαλα φυτική κρέμα γάλακτος και ήταν εξίσου καλό!!
ΑπάντησηΔιαγραφή