Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Light μιλφέιγ με πτι μπερ

Απλό και νόστιμο!!!
Απλά τέλειο!!!


 21_thumb34

Υλικά
2 πακέτα πτι μπερ

για την κρέμα
500 γρ. KRE-TORRE(φυτική σαντιγί)
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 1\2 κούπας ζάχαρη
1 βανίλια

για την επιφάνεια του γλυκού
1 κονσέρβα Cherry pie filling ή  μαρμελάδα με φρούτα του δάσους αραιωμένη με
1 κ.σ. νερό ή σάλτσα φρούτων της αρεσκείας μας

Εκτέλεση
Χτυπάμε  την KRE-TORRE με τη ζάχαρη και τη βανίλια σε σαντιγί.

DSCN5776

DSCN5777

Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά να ενωθεί το μείγμα.

DSCN5781

Στρώνουμε σε ταψάκι διαστάσεων 30x23 εκ.μπισκότα
και καλύπτουμε με το ένα τρίτο της κρέμας.

DSCN5780

DSCN5782

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλες 2 φορές και
τελειώνουμε με κρέμα.

DSCN5783

DSCN5784 

Καλύπτουμε την επιφάνεια του γλυκού με ό,τι επιλέξουμε.
Αν είναι η μαρμέλαδα τη διαλύουμε πρώτα με μια κουταλιά
της σούπας νερό και την απλώνουμε επάνω στην κρέμα.

DSCN5785

DSCN5789

ΣΗΜ:Τα μπισκότα δε χρειάζεται να τα βρέξουμε,θα πάρουν την υγρασία
της κρέμας.


DSCN5795

Συνταγή από το Real food,Φεβρουάριος 2008,τεύχος 24.

2 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΟΥ!!!!!!ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΙΜΑΜΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεξάνδρα μου όσες συνταγές έφτιαξα δικές σου είναι όλες ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ!!! Και το συγκεκριμένο απλά δεν υπάρχει! Μπράβο σου αξίζεις πολλά συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...