Ετοιμαστείτε για διακοπές
στο“όρος πατάτα”!!!
Υλικά
8-10 μέτριες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.σ. σκόρδο σκόνη ή 1-2 σκελίδες περασμένες από την πρέσα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
6 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε φέτες τις πατάτες μας και τις απλώνουμε
άνετα (να μην είναι η μια πάνω στην άλλη) μέσα σε αντικολλητικό ταψί.
Βάζουμε την πάπρικα,το σκόρδο,την παρμεζάνα,το λάδι και το αλάτι.
Ανακατεύουμε με τα χέρια μας να πάνε παντού τα υλικά.
Σκεπάζουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα.
Βγάζουμε από το φούρνο,αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και
ψήνουμε άλλο ένα δεκάλεπτο περίπου.
Σερβίρουμε αμέσως!
Υλικά
8-10 μέτριες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.σ. σκόρδο σκόνη ή 1-2 σκελίδες περασμένες από την πρέσα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
6 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε φέτες τις πατάτες μας και τις απλώνουμε
άνετα (να μην είναι η μια πάνω στην άλλη) μέσα σε αντικολλητικό ταψί.
Βάζουμε την πάπρικα,το σκόρδο,την παρμεζάνα,το λάδι και το αλάτι.
Ανακατεύουμε με τα χέρια μας να πάνε παντού τα υλικά.
Σκεπάζουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα.
Βγάζουμε από το φούρνο,αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και
ψήνουμε άλλο ένα δεκάλεπτο περίπου.
Σερβίρουμε αμέσως!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου