Nοστιμότατον!!!
Υλικά
1 κούπα ρύζι για πιλάφι(Bonnet)
3 κούπες νερό
αλάτι
1/2 κούπας λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
300 γρ. κιμά χοιρινό
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
1 κολοκύθι μεγάλο κομμένο σε κύβους
1 ντομάτα μέτρια σε κύβους
αλάτι,πιπέρι
250-300 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με το νερό και ανάλογο αλάτι και το
αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο.
Προσθέτουμε τον κιμά και σοτάρουμε για λίγο ακόμη.
Σβήνουμε με το κρασί.
Ετοιμάζουμε το κολοκυθάκι και την ντομάτα και τα προσθέτουμε
στον κιμά.
Αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν
όλα τα υγρά του.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τον κιμά το ρύζι και
ανακατεύουμε καλά.
Αν η κατσαρόλα μας μπαίνει στο φούρνο,στρώνουμε μέσα
το φαγητό,αλλοιώς αδειάζουμε σε ταψάκι.
Πασπαλίζουμε με τα τυριά όλη την επιφάνεια του φαγητού.
Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο
μέχρι να ροδίσει όμορφα το φαγητό μας.
Αφήνουμε για λίγο να σταθεί και σερβίρουμε!
Υλικά
1 κούπα ρύζι για πιλάφι(Bonnet)
3 κούπες νερό
αλάτι
1/2 κούπας λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
300 γρ. κιμά χοιρινό
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
1 κολοκύθι μεγάλο κομμένο σε κύβους
1 ντομάτα μέτρια σε κύβους
αλάτι,πιπέρι
250-300 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με το νερό και ανάλογο αλάτι και το
αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο.
Προσθέτουμε τον κιμά και σοτάρουμε για λίγο ακόμη.
Σβήνουμε με το κρασί.
Ετοιμάζουμε το κολοκυθάκι και την ντομάτα και τα προσθέτουμε
στον κιμά.
Αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν
όλα τα υγρά του.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τον κιμά το ρύζι και
ανακατεύουμε καλά.
Αν η κατσαρόλα μας μπαίνει στο φούρνο,στρώνουμε μέσα
το φαγητό,αλλοιώς αδειάζουμε σε ταψάκι.
Πασπαλίζουμε με τα τυριά όλη την επιφάνεια του φαγητού.
Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο
μέχρι να ροδίσει όμορφα το φαγητό μας.
Αφήνουμε για λίγο να σταθεί και σερβίρουμε!
τελειο!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπραβο τελειο
ΑπάντησηΔιαγραφή