Δοκίμασα και σας προτείνω!!!
Υλικά
3 κούπες αλεύρι
50 γρ. μαγιά νωπή
1 1/2 κούπας νερό χλιαρό
μια πρέζα αλάτι
λάδι για το τηγάνισμα
για το σερβίρισμα
μέλι καλής ποιότητας
ταχίνι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ τη μαγιά και τη διαλύουμε με το χλιαρό γάλα.
Αφήνουμε να σταθεί για λίγο το μείγμα μέχρι να “αφρίσει”.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με
κουτάλι να ενωθούν.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό περιβάλλον να
φουσκώσει το ζυμάρι μας και να διπλασιαστεί σε όγκο.
Με κουτάλι κόβουμε κομμάτια ζύμης και τηγανίζουμε σε
μπόλικο καυτό λάδι.
Βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε τους λουκουμάδες περιχυμένους με μέλι και ταχίνι.
Η διαφορετικότητα του γαρνιρίσματος με έκανε να δοκιμάσω τη συνταγή
και πραγματικά ενθουσιάστηκα!
Αν σας αρέσουν οι λουκουμάδες και η γεύση του χαλβά δοκιμάστε τους!!!
Συνταγή της κ. Λόη.
Υλικά
3 κούπες αλεύρι
50 γρ. μαγιά νωπή
1 1/2 κούπας νερό χλιαρό
μια πρέζα αλάτι
λάδι για το τηγάνισμα
για το σερβίρισμα
μέλι καλής ποιότητας
ταχίνι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ τη μαγιά και τη διαλύουμε με το χλιαρό γάλα.
Αφήνουμε να σταθεί για λίγο το μείγμα μέχρι να “αφρίσει”.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με
κουτάλι να ενωθούν.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό περιβάλλον να
φουσκώσει το ζυμάρι μας και να διπλασιαστεί σε όγκο.
Με κουτάλι κόβουμε κομμάτια ζύμης και τηγανίζουμε σε
μπόλικο καυτό λάδι.
Βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε τους λουκουμάδες περιχυμένους με μέλι και ταχίνι.
Η διαφορετικότητα του γαρνιρίσματος με έκανε να δοκιμάσω τη συνταγή
και πραγματικά ενθουσιάστηκα!
Αν σας αρέσουν οι λουκουμάδες και η γεύση του χαλβά δοκιμάστε τους!!!
Συνταγή της κ. Λόη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου