Είναι τόσο νόστιμα αυτά τα
χαριτωμένα τυρόψωμα μπουκιάς,
που είμαι σίγουρη ότι θα σας
κλέψουν την καρδιά…
Υλικά
300 γρ. φέτα
3-4 κουταλιές φρέσκο δυόσμο
1 πακέτο φύλλο με προζύμι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη φέτα με το δυόσμο.
Ξεπαγώνουμε το φύλλο και αφού το ανοίξουμε,το
κόβουμε σε 16 κομμάτια.
Ανοίγουμε λίγο με τα δάκτυλα μας κάθε φυλλαράκι
και βάζουμε μια γεμάτη κ.σ. γέμιση.
Αφού αλείψουμε με λίγο νεράκι το περιθώριο,
κλείνουμε το φύλλο σαν μαντιλάκι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι,μέχρι να ροδίσουν.
Αν θέλουμε να τα κάνουμε ακόμη πιο πικάντικα,πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
Την υπέροχη αυτή συνταγή έφτιαξε και μας έστειλε η φίλη μας Ευδοκία.
χαριτωμένα τυρόψωμα μπουκιάς,
που είμαι σίγουρη ότι θα σας
κλέψουν την καρδιά…
Υλικά
300 γρ. φέτα
3-4 κουταλιές φρέσκο δυόσμο
1 πακέτο φύλλο με προζύμι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη φέτα με το δυόσμο.
Ξεπαγώνουμε το φύλλο και αφού το ανοίξουμε,το
κόβουμε σε 16 κομμάτια.
Ανοίγουμε λίγο με τα δάκτυλα μας κάθε φυλλαράκι
και βάζουμε μια γεμάτη κ.σ. γέμιση.
Αφού αλείψουμε με λίγο νεράκι το περιθώριο,
κλείνουμε το φύλλο σαν μαντιλάκι.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι,μέχρι να ροδίσουν.
Αν θέλουμε να τα κάνουμε ακόμη πιο πικάντικα,πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
Την υπέροχη αυτή συνταγή έφτιαξε και μας έστειλε η φίλη μας Ευδοκία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου