Kάπου στο
Πόρτο Κουφό,στη Χαλκιδική……
Υλικά
2 μέτρια αγγουράκια κομμένα σε κυβάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
άνιθο
200 γρ. τυρί φέτα σε κυβάκια
λάδι και λίγο λεμόνι
αλάτι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε βαθύ μπολ.
Χτυπάμε σε βαζάκι με καλό κούμπωμα το λάδι που θα
βάλουμε στη σαλάτα μας,με λίγο χυμό λεμονιού.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με το λαδολέμονο,βάζουμε αλάτι,ανακατεύουμε καλά
και σερβίρουμε!
Τip
Για περισσότερο χρώμα,ξεφλουδίστε το αγγούρι αφήνοντας λωρίδες από τη φλούδα του.
Υλικά
2 μέτρια αγγουράκια κομμένα σε κυβάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
άνιθο
200 γρ. τυρί φέτα σε κυβάκια
λάδι και λίγο λεμόνι
αλάτι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε βαθύ μπολ.
Χτυπάμε σε βαζάκι με καλό κούμπωμα το λάδι που θα
βάλουμε στη σαλάτα μας,με λίγο χυμό λεμονιού.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με το λαδολέμονο,βάζουμε αλάτι,ανακατεύουμε καλά
και σερβίρουμε!
Τip
Για περισσότερο χρώμα,ξεφλουδίστε το αγγούρι αφήνοντας λωρίδες από τη φλούδα του.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου