Print Friendly and PDF

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Πιπεριές γεμιστές με φέτα

Εξαιρετικός μεζές για ούζο!

SV104703
Υλικά
4 πράσινες πιπεριές κέρατο(χοντρούτσικες,για να μπορούμε να τις γεμίσουμε)
100-150γρ. τυρί φέτα τριμμένο με το χέρι
πιπέρι,ρίγανη
μαϊντανό ψιλοκομμένο
3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
λίγο λάδι για να αλείψουμε τις πιπεριές


Εκτέλεση
Πλένουμε τι πιπεριές και αφαιρούμε το επάνω μέρος τους(το καπάκι).
Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ και πατάμε καλά με ένα πιρούνι.

SV109408

Γεμίζουμε με το χέρι μας ή με ένα μικρό κουταλάκι τις πιπεριές
με το μείγμα που σχηματίστηκε.

SV109409

Αραδιάζουμε τις γεμισμένες πιπεριές στο σκεύος που θα τις ψήσουμε.
Κλείνουμε τις πιπεριές με το καπάκι τους.
Λαδώνουμε ελαφρά από επάνω με λίγο λαδάκι και ψήνουμε στους 200,
μέχρι να ψηθούν και να πάρουν χρώμα.

SV109411

Αντί να τις ψήσετε στο φούρνο.μπορείτε να τις τηγανίσετε.
Σερβίρονται κρύες ή ζεστές!

Συνταγή με κάποιες αλλαγές είναι της κυρίας Αλεξιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...