Γνωστή και μη
εξαιρετέα!!!!
Υλικά
500γρ. φέτα
3-4 κουταλιές σούπας λάδι
2 κουταλιές σούπας λεμόνι ή 1κουταλιά σούπας ξίδι
1 πιπεριά καυτερή ψημένη και ξεφλουδισμένη
ή και ωμή κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα παραπάνω υλικά στο μούλτι και
τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Η χτυπητή (τυροκαυτερή)μας είναι έτοιμη!
ΤΙΡS
Τη σερβίρουμε σαν ορεκτικό ή και σαν dip με διάφορα
κράκερς και κριτσίνια.
Αν δεν μας αρέσει η καυτερή πιπεριά μπορούμε να την
περιορίσουμε στο ελάχιστο και να αντικαταστήσουμε με αντίστοιχη
ποσότητα πιπεριά κέρατο απλή.
Υλικά
500γρ. φέτα
3-4 κουταλιές σούπας λάδι
2 κουταλιές σούπας λεμόνι ή 1κουταλιά σούπας ξίδι
1 πιπεριά καυτερή ψημένη και ξεφλουδισμένη
ή και ωμή κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα μαζί τα παραπάνω υλικά στο μούλτι και
τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν αλοιφή.
Η χτυπητή (τυροκαυτερή)μας είναι έτοιμη!
ΤΙΡS
Τη σερβίρουμε σαν ορεκτικό ή και σαν dip με διάφορα
κράκερς και κριτσίνια.
Αν δεν μας αρέσει η καυτερή πιπεριά μπορούμε να την
περιορίσουμε στο ελάχιστο και να αντικαταστήσουμε με αντίστοιχη
ποσότητα πιπεριά κέρατο απλή.
το εκανα στο μουλτι και μου εγινε κρεμα?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε πηρούνι λυώνουμετη φετα.
ΔιαγραφήΕπίσης ευκολοτερα θα είναι αν αγοράσουμε "φέτα τρίμμα"
Συγνωμη παιδια, το ειδος αυτο του τυριου λεγεται οχι και επισης αλλο η Τυροκαφτερη και αλλο η .
ΑπάντησηΔιαγραφή