Η καλύτερη!!!
Υλικά
λίγο λάδι (3-4 κουταλιές)
λίγο ξίδι μπαλσάμικο (2-3 κουταλιές)
λίγο αλάτι (με προσοχή, γιατί θα προστεθούν τυριά)
2 φύλλα βασιλικό
3 μέτριες ώριμες ντομάτες ή 1 κον-κασέ
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και σιγοβράζουμε.
Η σάλτσα μας είναι έτοιμη όταν εξατμιστούν όλα τα υγρά των υλικών
και μείνει μόνο με το λαδάκι που βάλαμε.
Γεύση απόλυτα μεσογειακή!Δοκιμάστε τη.
Υλικά
λίγο λάδι (3-4 κουταλιές)
λίγο ξίδι μπαλσάμικο (2-3 κουταλιές)
λίγο αλάτι (με προσοχή, γιατί θα προστεθούν τυριά)
2 φύλλα βασιλικό
3 μέτριες ώριμες ντομάτες ή 1 κον-κασέ
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές ροδέλες
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και σιγοβράζουμε.
Η σάλτσα μας είναι έτοιμη όταν εξατμιστούν όλα τα υγρά των υλικών
και μείνει μόνο με το λαδάκι που βάλαμε.
Γεύση απόλυτα μεσογειακή!Δοκιμάστε τη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου