(Π)άστα να πάνε……
Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά(πένες,βίδες, ριγκατόνο,κ.ά.)
1/2 κιλό φέτα τριμμένη με το χέρι σε χοντρά κομμάτια
12 ντοματίνια κομμένα στη μέση
για το πέστο
1 ματσάκι μαϊντανό
μερικά φύλλα φρέσκο δυόσμο
σκόρδο(ανάλογα το γούστο από 1-3 σκελίδες)
1 φακελάκι κουκουνάρι
1 φλιτζανάκι του ελλ.καφέ ελαιόλαδο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 κ.σ νερό από αυτό που βράσαμε τα μακαρόνια
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια κατά τα γνωστά.
Στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το ζουμί τους.
Βάζουμε τα μακαρόνια πάλι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε 1/2
από ένα φλιτζανάκι του ελλ. καφέ νερό (απ’ αυτό μέσα στο οποίο έβρασαν).
Τα διατηρούμε ζεστά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία,
ενώ στο μεταξύ ετοιμάζουμε τα υλικά για το πέστο.
Βάζουμε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί στο multi και
αλέθουμε πολύ καλά!
Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στην κατσαρόλα,σβήνουμε το μάτι
της κουζίνας και προσθέτουμε τα ντοματίνια και τη φέτα.
Ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε αμέσως!!!
Συνταγή από τη φίλη μου Όλγα Σ.
Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά(πένες,βίδες, ριγκατόνο,κ.ά.)
1/2 κιλό φέτα τριμμένη με το χέρι σε χοντρά κομμάτια
12 ντοματίνια κομμένα στη μέση
για το πέστο
1 ματσάκι μαϊντανό
μερικά φύλλα φρέσκο δυόσμο
σκόρδο(ανάλογα το γούστο από 1-3 σκελίδες)
1 φακελάκι κουκουνάρι
1 φλιτζανάκι του ελλ.καφέ ελαιόλαδο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2-3 κ.σ νερό από αυτό που βράσαμε τα μακαρόνια
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια κατά τα γνωστά.
Στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το ζουμί τους.
Βάζουμε τα μακαρόνια πάλι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε 1/2
από ένα φλιτζανάκι του ελλ. καφέ νερό (απ’ αυτό μέσα στο οποίο έβρασαν).
Τα διατηρούμε ζεστά σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία,
ενώ στο μεταξύ ετοιμάζουμε τα υλικά για το πέστο.
Βάζουμε όλα τα υλικά της συνταγής μαζί στο multi και
αλέθουμε πολύ καλά!
Ρίχνουμε το μείγμα μέσα στην κατσαρόλα,σβήνουμε το μάτι
της κουζίνας και προσθέτουμε τα ντοματίνια και τη φέτα.
Ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε αμέσως!!!
Συνταγή από τη φίλη μου Όλγα Σ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου