…a
la Νόπη!!!
Υλικά
500 γρ, μανιτάρια
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/3 κούπας κρασί λευκό
άνηθο
αλάτι,πιπέρι
1 κ.σ.μουστάρδα
1/3 κούπας νερό
τυρί φέτα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα μανιτάρια μας(τα σκουπίζουμε ή τα καθαρίζουμε)
και τα κόβουμε σε φέτες.
Βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα
μανιτάρια μαζί με το κρεμμύδι να σοταριστούν σε δυνατή φωτιά.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί ανακατεύοντας κατά
διαστήματα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τη μουστάρδα αφού την ανακατέψουμε
πρώτα σε ένα βαζάκι με καλό κούμπωμα με το 1/3 κούπας νερό.
Προσθέτουμε άνηθο,αλάτι(με προσοχή γιατί θα μπει η φέτα) και
πιπέρι και σιγομαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως με χοντροτριμμένη φέτα.
Τη συνταγή μάς έστειλε η φίλη μας Νόπη.
Υλικά
500 γρ, μανιτάρια
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1/3 κούπας κρασί λευκό
άνηθο
αλάτι,πιπέρι
1 κ.σ.μουστάρδα
1/3 κούπας νερό
τυρί φέτα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα μανιτάρια μας(τα σκουπίζουμε ή τα καθαρίζουμε)
και τα κόβουμε σε φέτες.
Βάζουμε σε τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα
μανιτάρια μαζί με το κρεμμύδι να σοταριστούν σε δυνατή φωτιά.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί ανακατεύοντας κατά
διαστήματα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τη μουστάρδα αφού την ανακατέψουμε
πρώτα σε ένα βαζάκι με καλό κούμπωμα με το 1/3 κούπας νερό.
Προσθέτουμε άνηθο,αλάτι(με προσοχή γιατί θα μπει η φέτα) και
πιπέρι και σιγομαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως με χοντροτριμμένη φέτα.
Τη συνταγή μάς έστειλε η φίλη μας Νόπη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου