Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μπακαλιάρος παστός με σπανάκι στο φούρνο

Μην ψαρώνετε…

DSCN6513

Υλικά

4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
4 σκόρδα φρέσκα ψιλοκομμένα
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κιλό σπανάκι ζεματισμένο
1 κιλό μπακαλιάρο σε μερίδες ξαλμυρισμένο
αλάτι,πιπέρι
ελαιόλαδο
πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα 2-3 κ.σ. λάδι και σοτάρουμε τα σκόρδα,τα κρεμμύδια
και το μαϊντανό.

DSCN6493

Προσθέτουμε το σπανάκι,ανάλογο αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για
λίγο ακόμη.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ταψάκι και
τοποθετούμε τα κομμάτια του ξαλμυρισμένου μπακαλιάρου
εδώ κι εκεί ανάμεσα στο σπανάκι.

DSCN6499

DSCN6501

Σε μπολ ανακατεύουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο με μια κοφτή κουταλιά
σούπας πάπρικα γλυκιά.

DSCN6502

Αδειάζουμε πάνω από το φαγητό μας να πάει παντού.

DSCN6504

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου
30 λεπτά (προσέχουμε να μη στεγνώσουμε το ψάρι).

DSCN6511

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...