Όσοι τις δοκίμασαν δεν
ενθουσιάστηκαν
απλά…
Υλικά
πατάτες
νερό για να βράσουν οι πατάτες
αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες όπως είναι με τη φλούδα και τις βάζουμε
σε αλατισμένο νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν
(να τρυπιούνται με ένα πιρούνι).
Αφήνουμε να κρυώσουν,αφαιρούμε τη φλούδα και τις κόβουμε κυδωνάτες
.
Βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο σε ρηχό τηγάνι να ζεσταθεί και τις τηγανίζουμε.
Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περίσσειο λάδι και σερβίρουμε.
Κατά την ταπεινή μου άποψη οι ωραιότερες τηγανιτές πατάτες!!!
Η συνταγή είναι της Νένας Ισμυρνόγλου
απλά…
Υλικά
πατάτες
νερό για να βράσουν οι πατάτες
αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες όπως είναι με τη φλούδα και τις βάζουμε
σε αλατισμένο νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν
(να τρυπιούνται με ένα πιρούνι).
Αφήνουμε να κρυώσουν,αφαιρούμε τη φλούδα και τις κόβουμε κυδωνάτες
.
Βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο σε ρηχό τηγάνι να ζεσταθεί και τις τηγανίζουμε.
Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περίσσειο λάδι και σερβίρουμε.
Κατά την ταπεινή μου άποψη οι ωραιότερες τηγανιτές πατάτες!!!
Η συνταγή είναι της Νένας Ισμυρνόγλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου