Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Πατάτες τηγανητές αλλοιώτικες

Όσοι τις δοκίμασαν δεν ενθουσιάστηκαν
απλά…
SV101650

Υλικά
πατάτες
νερό για να βράσουν οι πατάτες
αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες όπως είναι με τη φλούδα και τις βάζουμε
σε αλατισμένο νερό να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν
(να τρυπιούνται με ένα πιρούνι).

SV101608

Αφήνουμε να κρυώσουν,αφαιρούμε τη φλούδα και τις κόβουμε κυδωνάτες
.
SV101621

Βάζουμε μπόλικο ελαιόλαδο σε ρηχό τηγάνι να ζεσταθεί και τις τηγανίζουμε.

SV101625

Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περίσσειο λάδι και σερβίρουμε.
Κατά την ταπεινή μου άποψη οι ωραιότερες τηγανιτές πατάτες!!!

SV101641

Η συνταγή είναι της Νένας Ισμυρνόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...