Μην ξινίζετε…

Υλικά
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
1/2 από ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα
χυμό από 1 ή 2 λεμόνια ανάλογα το γούστο σας
ξύσμα λεμονιού
1 διπλό πακέτο μπισκότα ΜΙΡΑΝΤΑ αλεσμένα στο μούλτι ή ό,τι άλλα μπισκότα θέλετε
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα μαζί τα υλικά της κρέμας και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα.

Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να στερεοποιηθεί και να κρυώσει.

Αλέθουμε τα μπισκότα.


Για να σερβίρουμε βάζουμε σε μπολ ή ποτήρια στρώσεις από το τριμμένο
μπισκότο και την κρέμα.


Είναι καλύτερα να διατηρήσουμε το μπισκότο και την κρέμα σε χωριστά
δοχεία και να συναρμολογήσουμε το γλυκό την ώρα που είναι να σερβίρουμε.

Συμπληρώνουμε την απίθανη,ελαφριά και φίνα γεύση αυτού του γλυκού
με καβουρδισμένο αμυγδαλάκι.

This looks delicious and your pictures are amazing. Would love for you to share your photos with us at foodepix.com.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλειο ! Γίνεται στη στιγμή και είναι δροσερό και ελαφρύ!! Με μπόλικο ξύσμα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ Αλέκα !
=)
το έχω φτιάξει άπειρες φορές! είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ. ελαφρύ και δροσερό, ό,τι πρέπει μετά από τραπέζωμα,"καθαρίζει" τον ουρανίσκο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή