Άλλο πράμα!!!
Υλικά
800 γρ. πέρκα φιλέτο
αλεύρι
5 αβγά χτυπημένα με
2 κ.σ. ελαιόλαδο
φρυγανιά
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε,στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και κόβουμε το ψάρι σε μέτρια και
όχι πολύ χοντρά κομμάτια.Αλατοπιπερώνουμε.
Περνάμε όλα τα κομμάτια από το αλεύρι,το αβγό και τη φρυγανιά.
Αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψί ή αλλιώς σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C με αντιστάσεις
πάνω-κάτω για 30-35 λεπτά.
ΣΗΜ:Αν θέλουμε σερβίρουμε το ψάρι με σως φτιαγμένη με 2 κ.σ. μαγιονέζα
και 1 κ.σ. μουστάρδα.
Η συνταγή είναι του Αλέξανδρου Παπανδρέου.
Υλικά
800 γρ. πέρκα φιλέτο
αλεύρι
5 αβγά χτυπημένα με
2 κ.σ. ελαιόλαδο
φρυγανιά
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε,στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και κόβουμε το ψάρι σε μέτρια και
όχι πολύ χοντρά κομμάτια.Αλατοπιπερώνουμε.
Περνάμε όλα τα κομμάτια από το αλεύρι,το αβγό και τη φρυγανιά.
Αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψί ή αλλιώς σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C με αντιστάσεις
πάνω-κάτω για 30-35 λεπτά.
ΣΗΜ:Αν θέλουμε σερβίρουμε το ψάρι με σως φτιαγμένη με 2 κ.σ. μαγιονέζα
και 1 κ.σ. μουστάρδα.
Η συνταγή είναι του Αλέξανδρου Παπανδρέου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου