Φρουτοπία!!!
Υλικά
500 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα και χωρίς κουκούτσι
150 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε απαλή σαντιγί
200 γρ. γιαούρτι πλήρες
250 γρ. άχνη
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε τη σάρκα των ροδάκινων στο μπλέντερ.
Σε μεταλλικό μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά πολύ καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε μεταλλική φόρμα στην κατάψυξη για πάνω
από 6 ώρες (καλύτερα όλη τη νύχτα).
Για να το σερβίρουμε,βουτάμε τη φόρμα σε ζεστό νερό στα γρήγορα και
αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Κόβουμε το παρφέ σε φέτες και σερβίρουμε στολίζοντας με φέτες
από φρέσκα ροδάκινα.
Εγώ δεν το έβαλα σε μεταλλική φόρμα αλλά σε πλαστικό δοχείο.
Σέρβιρα κανονικά με σκουπ παγωτού και συνόδευσα με σπιτικόσιρόπι σοκολάτας.
Απολαύστε το!!!!
Συνταγή του Σ. Παρλιάρου.
Υλικά
500 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα και χωρίς κουκούτσι
150 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε απαλή σαντιγί
200 γρ. γιαούρτι πλήρες
250 γρ. άχνη
Εκτέλεση
Πολτοποιούμε τη σάρκα των ροδάκινων στο μπλέντερ.
Σε μεταλλικό μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά πολύ καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε μεταλλική φόρμα στην κατάψυξη για πάνω
από 6 ώρες (καλύτερα όλη τη νύχτα).
Για να το σερβίρουμε,βουτάμε τη φόρμα σε ζεστό νερό στα γρήγορα και
αναποδογυρίζουμε σε πιατέλα.
Κόβουμε το παρφέ σε φέτες και σερβίρουμε στολίζοντας με φέτες
από φρέσκα ροδάκινα.
Εγώ δεν το έβαλα σε μεταλλική φόρμα αλλά σε πλαστικό δοχείο.
Σέρβιρα κανονικά με σκουπ παγωτού και συνόδευσα με σπιτικόσιρόπι σοκολάτας.
Απολαύστε το!!!!
Συνταγή του Σ. Παρλιάρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου