Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Σαλάτα σπανάκι-ρόκα

Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!!!
DSC_0025

Υλικά
300 γρ. περίπου σπανάκι baby κομμένο στα δύο
1 ματσάκι ρόκα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα σε φετάκια
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

για το ντρέσινγκ
1/2 κούπα ελαιόλαδο
4 κ.σ. μπαλσάμικο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
αλάτι

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε βαζακι με καλό κούμπωμα
και τα χτυπάμε καλά να ενωθούν.

DSC_0018 

Πλένουμε και ετοιμάζουμε σε βαθύ μπολ τα λαχανικά μας.Περιχύνουμε με τη σάλτσα
και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε!

DSC_0023

2 σχόλια:

  1. Φίλες μου και φίλοι, είναι μια σαλάτα που αγαπάμε ιδιαίτερα στο σπίτι, αν και δεν χρησιμοποιούσα το ντρέσσινκ σου Αλεξάνδρα, απλά ελαιόλαδο-βαλσάμικο. Θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω με σχόλιο.

    Κατά διάθεση, την εμπλουτίζω ανάλογα. Με ξηρούς καρπούς, ρόδι, ρολά τυριού, (τα βγάζω με την ξεφλουδίστρα των λαχανικών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΕΣ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...