Εκτέλεση Σοτάρουμε στο λάδι το κρέας από τη μια μεριά.
Το γυρίζουμε από την άλλη και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια.
Αφήνουμε λίγο να πάρει χρώμα το κρέας και να μαραθούν ελαφρά τα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε το νερό και λίγο αλατάκι.
Αφήνουμε το φαγητό σκεπασμένο σε μέτρια φωτιά να βράσει και να μαλακώσει το κρέας.Προσθέτουμε το σπανάκι και τον άνηθο.
Αν το φαγητό δεν έχει αρκετά υγρά,προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμη, περίπου 1/2 κούπα. Μαγειρεύουμε για λίγο ακόμη μέχρι να είναι έτοιμα κρέας και σπανάκι και στη συνέχεια αβγοκόβουμε. Σερβίρουμε αμέσως!
ΣΗΜ:Φυσικά μπορείτε να φτιάξετε το φαγητό με μαρουλάκι,αν κι εγώ τα τελευταία χρόνια έχω ανακαλύψει ότι το φρικασέ γίνεται πολύ πιο νόστιμο με σπανάκι. Διαλέξτε ό,τι σας αρέσει περισσότερο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου