Δε σας λέω τίποτα….
Όνειρο!!!!
Υλικά
450 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1/2 κούπας φρυγανιά τριμμένη
1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη
1 κρεμμύδι μέτριο τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο περασμένη στην πρέσα
αλάτι,πιπέρι
5 κ.σ. νερό
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
για τη σάλτσα ντομάτας
2-3 μεγάλες ντομάτες τριμμένες
1 κ.σ. πελτέ
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕκτέλεσηΒάζουμε όλα τα υλικά μας σε μπολ και ζυμώνουμε τα κεφτεδάκια μας
προσθέτοντας σιγά σιγά τις 5 κουταλιές νερό.
Βρέχουμε τα χέρια μας και σχηματίζουμε μικρά κεφτεδάκια.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για λίγο τους κεφτέδες,ίσα να
πάρουν χρώμα.Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ντομάτας.
Βάζουμε σε κατσαρολάκι όλα τα υλικά και αφήνουμε να πάρουν μια
δυο βράσεις.
Ρίχνουμε μέσα και τελειώνουμε το μαγείρεμα των κεφτέδων,
βράζοντας μαζί με τη σάλτσα για περίπου 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με λευκό πιλάφι,πατάτες ή ακόμη και με μακαρονάδα.
Ίσως οι πιο αφράτοι κεφτέδες που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
αντι για παρμεζανα μπορουμε να βαλουμε κατι αλλο;
ΑπάντησηΔιαγραφή