Αυτά τα σοκολατάκια δεν χρειάζονται
συστάσεις!!!!
Υλικά
30-35 δαμάσκηνα μαλακά χωρίς κουκούτσι
30-35 καρύδια μισά
250 γρ. κουβερτούρα
60 ml. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα δαμάσκηνα,βάζοντας μέσα στο καθένα μισό καρύδι.
Βάζουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος να λιώσουν.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε μέσα στο μείγμα τα δαμάσκηνα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να καλυφθούν καλά τα δαμάσκηνα με σοκολάτα.
Βγάζουμε με ένα πιρουνάκι και τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά.
Αν θέλουμε όταν πρόκειται να τα προσφέρουμε τα βάζομε σε γκοφρέ θηκάκια.
TIPS
Τα δαμάσκηνα που θα χρησιμοποιήσετε φροντίστε να είναι μαλακά.
Αν δεν είναι, μαλακώστε τα μέσα σε κονιάκ για λίγη ώρα και μετά γεμίστε τα με το καρύδι.
Με τα παραπάνω υλικά βγαίνουν περίπου 30 σοκολατάκια.
Υλικά
30-35 δαμάσκηνα μαλακά χωρίς κουκούτσι
30-35 καρύδια μισά
250 γρ. κουβερτούρα
60 ml. κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα δαμάσκηνα,βάζοντας μέσα στο καθένα μισό καρύδι.
Βάζουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και την κρέμα γάλακτος να λιώσουν.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε μέσα στο μείγμα τα δαμάσκηνα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά να καλυφθούν καλά τα δαμάσκηνα με σοκολάτα.
Βγάζουμε με ένα πιρουνάκι και τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά.
Αν θέλουμε όταν πρόκειται να τα προσφέρουμε τα βάζομε σε γκοφρέ θηκάκια.
TIPS
Τα δαμάσκηνα που θα χρησιμοποιήσετε φροντίστε να είναι μαλακά.
Αν δεν είναι, μαλακώστε τα μέσα σε κονιάκ για λίγη ώρα και μετά γεμίστε τα με το καρύδι.
Με τα παραπάνω υλικά βγαίνουν περίπου 30 σοκολατάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου