Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Γαρίδες με ούζο και κρέμα γάλακτος

Πολύ απλές και νόστιμες!!!


IMG_1119

Υλικά
1/4 κούπας λάδι
500 γρ. γαρίδες
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουταλιές ούζο
6-7 κουταλιές κρέμα γάλακτος light
άνηθο
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε.
Σε μέτρια θερμοκρασία,βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα
και προσθέτουμε τριμμένο το σκόρδο.

IMG_1106

Ρίχνουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να αλλάξουν χρώμα.

IMG_1107

Σβήνουμε με το ούζο και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος,αλάτι ,πιπέρι
και τέλος το άνηθο.Δεν ανακατεύουμε με κουτάλι,απλά κουνάμε την
κατσαρόλα όταν χρειάζεται.

IMG_1109

IMG_1111 

Το φαγητό μας είναι έτοιμο!

IMG_1114

Η συνταγή είναι της Κυρίας Αλεξιάδου.

1 σχόλιο:

  1. Εμείς αφού φτιάξαμε τις γαριδούλες, τις ανακατέψαμε με ένα ρυζάκι (καρολίνα) και έγινε νοστιμότατο γαριδοπίλαφο. Σήμερα για την Κ. Δευτέρα έβαλα φυτική κρέμα γάλακτος και ήταν εξίσου καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...