Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σνίτσελ κιμά

Απλά υπέροχα!
SV102904

Υλικά
1/2 κιλού κιμά μοσχαρίσιο
1 φρυγανιά
1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί και νερό(μισό-μισό)
1 κ.σ. βούτυρο
2 κ.γ. κοφτά αλάτι
ελάχιστο πιπέρι ή πάπρικα(γλυκιά)
ελάχιστο μπαχάρι
1 αβγό

για το πανάρισμα
αλεύρι
αβγό χτυπημένο με 1 κ.σ. νερό και 1 κ.γ. λάδι
φρυγανιά

ΕκτέλεσηΖυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά για 10 λεπτά.

SV102877

SV102878

Πλάθουμε μπιφτέκια σε σχήμα οβάλ.Τα περνάμε
από το αλεύρι,το αβγό και τη φρυγανιά.

SV102880

SV102881

SV102882

Τα βάζουμε σε δίσκο με λαδόχαρτο και τα αφήνουμε
σκεπασμένα στο ψυγείο για 1 ώρα.

SV102884

Τα ψήνουμε σε αρκετό και καυτό λάδι,μέχρι να
ξανθύνουν.

SV102892

Τα βάζουμε σε ταψί τα περιχύνουμε με λίγο λιωμένο βούτυρο και τα
διατηρούμε σε χλιαρό φούρνο.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ και φρέσκια σαλάτα εποχής.

SV102907

1 σχόλιο:

  1. Αλεξάνδρα καλησπέρα, μόλις σήμερα ανακάλυψα το μπλόγκ σου με τις υπέροχες συνταγές και έφτιαξα ήδη την πρώτη που ήτανε τα σνίτσελ κιμά. Το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό! Εγιναν πολύ πολύ ωραία και ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα τέτοια σνίτσελ με κιμά! Σε ευχαριστώ για την υπέροχη συνταγή σου και θα συνεχίσω να φτιάξω και τις υπόλοιπες!!! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...