Απλά
υπέροχα!
Υλικά
1/2 κιλού κιμά μοσχαρίσιο
1 φρυγανιά
1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί και νερό(μισό-μισό)
1 κ.σ. βούτυρο
2 κ.γ. κοφτά αλάτι
ελάχιστο πιπέρι ή πάπρικα(γλυκιά)
ελάχιστο μπαχάρι
1 αβγό
για το πανάρισμα
αλεύρι
αβγό χτυπημένο με 1 κ.σ. νερό και 1 κ.γ. λάδι
φρυγανιά
ΕκτέλεσηΖυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά για 10 λεπτά.
Πλάθουμε μπιφτέκια σε σχήμα οβάλ.Τα περνάμε
από το αλεύρι,το αβγό και τη φρυγανιά.
Τα βάζουμε σε δίσκο με λαδόχαρτο και τα αφήνουμε
σκεπασμένα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Τα ψήνουμε σε αρκετό και καυτό λάδι,μέχρι να
ξανθύνουν.
Τα βάζουμε σε ταψί τα περιχύνουμε με λίγο λιωμένο βούτυρο και τα
διατηρούμε σε χλιαρό φούρνο.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ και φρέσκια σαλάτα εποχής.
Υλικά
1/2 κιλού κιμά μοσχαρίσιο
1 φρυγανιά
1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί και νερό(μισό-μισό)
1 κ.σ. βούτυρο
2 κ.γ. κοφτά αλάτι
ελάχιστο πιπέρι ή πάπρικα(γλυκιά)
ελάχιστο μπαχάρι
1 αβγό
για το πανάρισμα
αλεύρι
αβγό χτυπημένο με 1 κ.σ. νερό και 1 κ.γ. λάδι
φρυγανιά
ΕκτέλεσηΖυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά για 10 λεπτά.
Πλάθουμε μπιφτέκια σε σχήμα οβάλ.Τα περνάμε
από το αλεύρι,το αβγό και τη φρυγανιά.
Τα βάζουμε σε δίσκο με λαδόχαρτο και τα αφήνουμε
σκεπασμένα στο ψυγείο για 1 ώρα.
Τα ψήνουμε σε αρκετό και καυτό λάδι,μέχρι να
ξανθύνουν.
Τα βάζουμε σε ταψί τα περιχύνουμε με λίγο λιωμένο βούτυρο και τα
διατηρούμε σε χλιαρό φούρνο.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή πουρέ και φρέσκια σαλάτα εποχής.
Αλεξάνδρα καλησπέρα, μόλις σήμερα ανακάλυψα το μπλόγκ σου με τις υπέροχες συνταγές και έφτιαξα ήδη την πρώτη που ήτανε τα σνίτσελ κιμά. Το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό! Εγιναν πολύ πολύ ωραία και ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα τέτοια σνίτσελ με κιμά! Σε ευχαριστώ για την υπέροχη συνταγή σου και θα συνεχίσω να φτιάξω και τις υπόλοιπες!!! Καλή συνέχεια!!
ΑπάντησηΔιαγραφή