Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Κασεροκροκέτες

Τόσο απλές και τόσο νόστιμες που
δε θα πιστεύετε ότι τις έχετε φτιάξει εσείς!!!

SV103431

Υλικά
διάφορα πικάντικα τυριά τριμμένα (γραβιέρα,καπνιστό κασέρι,ρεγκάτο κ.α.)
ασπράδι αβγού(χρησιμοποιούμε όσα ασπράδια αβγού θέλουμε)

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το ασπράδι του αβγού και
προσθέτουμε τόσο τυρί όσο χρειάζεται για να
πάρουμε ένα στέρεο μείγμα που να μπορούμε να
πλάσουμε σε μπαλάκια.

SV101695

SV101696

SV101698

Βάζουμε για λίγο να σταθούν στο ψυγείο να σφίξουν
(περίπου 1 ώρα) και τηγανίζουμε σε μπόλικο
ελαιόλαδο,μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.

SV103418

SV103420

Βγάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.

SV103426

TIP
Αν δεν τις φτιάξουμε αμέσως,μπορούμε να τις βάλουμε
στην κατάψυξη και να τις χρησιμοποιήσουμε όταν τις
χρειαστούμε.
Δε χρειάζονται ξεπάγωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...