Τόσο απλές και τόσο νόστιμες που
δε θα πιστεύετε ότι τις έχετε φτιάξει εσείς!!!
Υλικά
διάφορα πικάντικα τυριά τριμμένα (γραβιέρα,καπνιστό κασέρι,ρεγκάτο κ.α.)
ασπράδι αβγού(χρησιμοποιούμε όσα ασπράδια αβγού θέλουμε)
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το ασπράδι του αβγού και
προσθέτουμε τόσο τυρί όσο χρειάζεται για να
πάρουμε ένα στέρεο μείγμα που να μπορούμε να
πλάσουμε σε μπαλάκια.
Βάζουμε για λίγο να σταθούν στο ψυγείο να σφίξουν
(περίπου 1 ώρα) και τηγανίζουμε σε μπόλικο
ελαιόλαδο,μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Βγάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.
TIP
Αν δεν τις φτιάξουμε αμέσως,μπορούμε να τις βάλουμε
στην κατάψυξη και να τις χρησιμοποιήσουμε όταν τις
χρειαστούμε.
Δε χρειάζονται ξεπάγωμα!
δε θα πιστεύετε ότι τις έχετε φτιάξει εσείς!!!
Υλικά
διάφορα πικάντικα τυριά τριμμένα (γραβιέρα,καπνιστό κασέρι,ρεγκάτο κ.α.)
ασπράδι αβγού(χρησιμοποιούμε όσα ασπράδια αβγού θέλουμε)
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το ασπράδι του αβγού και
προσθέτουμε τόσο τυρί όσο χρειάζεται για να
πάρουμε ένα στέρεο μείγμα που να μπορούμε να
πλάσουμε σε μπαλάκια.
Βάζουμε για λίγο να σταθούν στο ψυγείο να σφίξουν
(περίπου 1 ώρα) και τηγανίζουμε σε μπόλικο
ελαιόλαδο,μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Βγάζουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε.
TIP
Αν δεν τις φτιάξουμε αμέσως,μπορούμε να τις βάλουμε
στην κατάψυξη και να τις χρησιμοποιήσουμε όταν τις
χρειαστούμε.
Δε χρειάζονται ξεπάγωμα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου