Το λιτό και χάριν έχει!!!
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια Νο6 βρασμένο κατά τα γνωστά
1/2 κούπας ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 κούπα ελιές Καλαμών σε ροδέλες
φέτα πικάντικη τριμμένη με το χέρι
ρίγανη καλή
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια,τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα.
Στο μεταξύ σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε
μέτρια φωτιά το σκόρδο μέχρι να πάρει χρώμα και να αρωματιστεί το λάδι.
Όταν είναι έτοιμο,το αφαιρούμε από την κατσαρόλα.
Ρίχνουμε στο λάδι τις ελιές και συνεχίζουμε να σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για
3-4 λεπτά.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
Τρίβουμε στην επιφάνεια τη φέτα και πασπαλίζουμε με καλή αρωματική ρίγανη.
Ανακατεύουμε απαλά να πάνε παντού.
Σερβίρουμε αμέσως!
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια Νο6 βρασμένο κατά τα γνωστά
1/2 κούπας ελαιόλαδο
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 κούπα ελιές Καλαμών σε ροδέλες
φέτα πικάντικη τριμμένη με το χέρι
ρίγανη καλή
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια,τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα.
Στο μεταξύ σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε
μέτρια φωτιά το σκόρδο μέχρι να πάρει χρώμα και να αρωματιστεί το λάδι.
Όταν είναι έτοιμο,το αφαιρούμε από την κατσαρόλα.
Ρίχνουμε στο λάδι τις ελιές και συνεχίζουμε να σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για
3-4 λεπτά.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στα μακαρόνια και ανακατεύουμε.
Τρίβουμε στην επιφάνεια τη φέτα και πασπαλίζουμε με καλή αρωματική ρίγανη.
Ανακατεύουμε απαλά να πάνε παντού.
Σερβίρουμε αμέσως!
Απλή......ΝΑΙ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛιτή.....ΝΑΙ!!!
Ομως εξαιρετική;.....ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!!
Συμφωνώ απόλυτα nopoula.
ΔιαγραφήΕίναι απ τις αγαπημένες μου!