Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Γαρίδες σαγανάκι με σάλτσα

Ουδέν σχόλιο!!!

DSC01059[1]

Υλικά
700γρ.γαρίδες
4 μέτριες ντομάτες τριμμένες
1κ.σ. πελτέ
1κ.σ.κέτσαπ
2 πιπεριές κέρατο σε ροδέλες
λίγη καυτερή(προαιρετικά)
2 σκ.σκόρδο
μισή κούπα λάδι
1 χούφτα μαϊντανό
αλάτι,πιπέρι
τυρί φέτα

Εκτέλεση
Σε μεγάλο σκεύος ρίχνουμε το λάδι και το αφήνουμε να
ζεσταθεί.Ρίχνουμε τις πιπεριές,το σκόρδο και τα
σοτάρουμε ελαφρά.

DSC01051[1]

Ρίχνουμε την ντομάτα,το κέτσαπ,τον πελτέ,αλάτι,
πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν για λίγο.

DSC01052[1] 

Αραδιάζουμε τις γαρίδες,τις οποίες τις έχουμε πλύνει
και έχουμε καθαρίσει το εντεράκι τους.Πασπαλίζουμε
με τον μαϊντανό και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια
φωτιά,μέχρι να δέσει το ζουμί τους,προσέχοντας να
μη στεγνώσει η σάλτσα τους.

DSC01055[1]

DSC01057[1]

Το αποσύρουμε από τη φωτιά και τρίβουμε με το χέρι μας τη
φέτα σε χοντρά κομμάτια.

DSC01061[1] 

ΣΗΜ:Δεν ανακατεύουμε το φαγητό και δεν το βάζουμε στη ζεστή εστία,
γιατί από τη μια θα χαλάσει η εμφάνισή του κι από την άλλη το τυρί
θα γίνει σαν κρέμα.
 

Συνταγή από τη φίλη μου Νόπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...