Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σπετζοφάι

Πώς να το περιγράψεις…
Νομίζω ότι η εικόνα μιλάει μόνη της…

SV103263

Υλικά
4-5 κ.σ.ελαιόλαδο
3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κρίκους
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κρίκους
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κον κασέ ή 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας να ζεσταθεί πολύ καλά.

SV103246

Προσθέτουμε το κρεμμύδι,τα σκόρδα και τις πιπεριές
και τα γυρίζουμε για λίγο μέχρι να μαραθούν.

SV103248

SV103249

Προσθέτουμε την ντομάτα ή το κον κασέ και
ανακατεύουμε πάλι για 2-3 φορές επάνω στη φωτιά.

SV103251

Τέλος προσθέτουμε τα λουκάνικα και αφήνουμε
το φαγητό να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μελώσει η
σαλτσούλα του καλά.

SV103252 

Σερβίρουμε με φρέσκια σαλάτα και καλό κόκκινο κρασί.

SV103257 

ΣΗΜ:Αν θέλουμε το φαγητό μας να γίνει πιο υγιεινό σοτάρουμε τα λουκάνικα χωρίς
λάδι σε τηγανάκι για να φύγει μεγάλο μέρος από το λίπος τους και μετά τα
προσθέτουμε στο φαγητό.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...