Πώς να το περιγράψεις…
Νομίζω ότι η εικόνα μιλάει μόνη της…
Υλικά
4-5 κ.σ.ελαιόλαδο
3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κρίκους
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κρίκους
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κον κασέ ή 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας να ζεσταθεί πολύ καλά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι,τα σκόρδα και τις πιπεριές
και τα γυρίζουμε για λίγο μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε την ντομάτα ή το κον κασέ και
ανακατεύουμε πάλι για 2-3 φορές επάνω στη φωτιά.
Τέλος προσθέτουμε τα λουκάνικα και αφήνουμε
το φαγητό να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μελώσει η
σαλτσούλα του καλά.
Σερβίρουμε με φρέσκια σαλάτα και καλό κόκκινο κρασί.
ΣΗΜ:Αν θέλουμε το φαγητό μας να γίνει πιο υγιεινό σοτάρουμε τα λουκάνικα χωρίς
λάδι σε τηγανάκι για να φύγει μεγάλο μέρος από το λίπος τους και μετά τα
προσθέτουμε στο φαγητό.
Νομίζω ότι η εικόνα μιλάει μόνη της…
Υλικά
4-5 κ.σ.ελαιόλαδο
3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κρίκους
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε κρίκους
2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κον κασέ ή 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας να ζεσταθεί πολύ καλά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι,τα σκόρδα και τις πιπεριές
και τα γυρίζουμε για λίγο μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε την ντομάτα ή το κον κασέ και
ανακατεύουμε πάλι για 2-3 φορές επάνω στη φωτιά.
Τέλος προσθέτουμε τα λουκάνικα και αφήνουμε
το φαγητό να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μελώσει η
σαλτσούλα του καλά.
Σερβίρουμε με φρέσκια σαλάτα και καλό κόκκινο κρασί.
ΣΗΜ:Αν θέλουμε το φαγητό μας να γίνει πιο υγιεινό σοτάρουμε τα λουκάνικα χωρίς
λάδι σε τηγανάκι για να φύγει μεγάλο μέρος από το λίπος τους και μετά τα
προσθέτουμε στο φαγητό.
Α γειασου...πεταμε το λιπος απο τα λουκανικα
ΑπάντησηΔιαγραφή