Αφιερωμένο
στη θεία…
Υλικά
500 ml κρέμα γάλακτος
100 ml. κούπας γάλα εβαπορέ
2 κουτιά ζαχαρούχο
15 gr. κακάο σκόνη
1/4 κούπας σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια ή ψηφίδες
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε λίγο από το γάλα το κακάο,μέχρι να διαλυθεί.
Χτυπάμε σε μπολ την κρέμα γάλακτος,μέχρι να αφρατέψει
πολύ καλά και να γίνει σαντιγί.
Προσθέτουμε το γάλα,τα ζαχαρούχα,το κακάο και
ανακατεύουμε καλά για λίγο ακόμη.
Τέλος,ρίχνουμε στο μείγμα τη σοκολάτα και ανακατεύουμε
απαλά να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για μια νύχτα.Σερβίρουμε γαρνίροντας
με ό,τι μας αρέσει!!!
Πηγή: cook book
Υλικά
500 ml κρέμα γάλακτος
100 ml. κούπας γάλα εβαπορέ
2 κουτιά ζαχαρούχο
15 gr. κακάο σκόνη
1/4 κούπας σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια ή ψηφίδες
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε λίγο από το γάλα το κακάο,μέχρι να διαλυθεί.
Χτυπάμε σε μπολ την κρέμα γάλακτος,μέχρι να αφρατέψει
πολύ καλά και να γίνει σαντιγί.
Προσθέτουμε το γάλα,τα ζαχαρούχα,το κακάο και
ανακατεύουμε καλά για λίγο ακόμη.
Τέλος,ρίχνουμε στο μείγμα τη σοκολάτα και ανακατεύουμε
απαλά να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για μια νύχτα.Σερβίρουμε γαρνίροντας
με ό,τι μας αρέσει!!!
Πηγή: cook book
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ παγωτό! Υπέροχη γεύση και το μόνο από τα πολλά που έχω δοκιμάσει που έχει εξαιρετική υφή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια για άλλη μια φορά Αλεξάνδρα.
Καλή Ανάσταση.
Ελένη
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,Ελένη μου.
ΔιαγραφήΜε κάνεις πολύ χαρούμενη με όσα μας γράφεις για το παγωτό.
Καλιφάγωτο!!
Α.