Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Άλλος για…Chicago;

Αφιερωμένο στη θεία…
DSCN1089

Υλικά
500 ml κρέμα γάλακτος
100 ml. κούπας γάλα εβαπορέ
2 κουτιά ζαχαρούχο
15 gr. κακάο σκόνη
1/4 κούπας σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια ή ψηφίδες

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε λίγο από το γάλα το κακάο,μέχρι να διαλυθεί.

DSCN1028

Χτυπάμε σε μπολ την κρέμα γάλακτος,μέχρι να αφρατέψει
πολύ καλά και να γίνει σαντιγί.

DSCN1029

Προσθέτουμε το γάλα,τα ζαχαρούχα,το κακάο και
ανακατεύουμε καλά για λίγο ακόμη.

DSCN1030

Τέλος,ρίχνουμε στο μείγμα τη σοκολάτα και ανακατεύουμε
απαλά να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.

DSCN1031

Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη για μια νύχτα.Σερβίρουμε γαρνίροντας
με ό,τι μας αρέσει!!!

DSCN1095

Πηγή: cook book

2 σχόλια:

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ παγωτό! Υπέροχη γεύση και το μόνο από τα πολλά που έχω δοκιμάσει που έχει εξαιρετική υφή.

    Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά Αλεξάνδρα.

    Καλή Ανάσταση.

    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,Ελένη μου.

      Με κάνεις πολύ χαρούμενη με όσα μας γράφεις για το παγωτό.

      Καλιφάγωτο!!
      Α.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...