Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Dip με φέτα

Ντιπ για ντιπ κόλλημα!!!DSCN9290

Υλικά
200 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
1 ντομάτα μέτρια,χωρίς φλούδα και σπόρια,ψιλοκομμένη
1  μικρή πράσινη πιπεριά σε μικρά κομματάκια
1 σκελίδα σκόρδο περασμένη από την πρέσα
ρίγανη ή φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού δουλεύουμε πολύ καλά το μείγμα
να γίνει σαν αλοιφή.

DSCN9285

Σερβίρουμε την κρέμα της φέτας με κρακεράκια,πίτες για σουβλάκι,κριτσίνια,

DSCN9289

φρυγανισμένη μπαγκέτα ή ακόμη και σαν κρύα σάλτσα πάνω από μακαρόνια!!!

DSCN9299

Πηγή :cook book

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...