Ντιπ για ντιπ
κόλλημα!!!
Υλικά
200 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
1 ντομάτα μέτρια,χωρίς φλούδα και σπόρια,ψιλοκομμένη
1 μικρή πράσινη πιπεριά σε μικρά κομματάκια
1 σκελίδα σκόρδο περασμένη από την πρέσα
ρίγανη ή φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού δουλεύουμε πολύ καλά το μείγμα
να γίνει σαν αλοιφή.
Σερβίρουμε την κρέμα της φέτας με κρακεράκια,πίτες για σουβλάκι,κριτσίνια,
φρυγανισμένη μπαγκέτα ή ακόμη και σαν κρύα σάλτσα πάνω από μακαρόνια!!!
Πηγή :cook book
Υλικά
200 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
1 ντομάτα μέτρια,χωρίς φλούδα και σπόρια,ψιλοκομμένη
1 μικρή πράσινη πιπεριά σε μικρά κομματάκια
1 σκελίδα σκόρδο περασμένη από την πρέσα
ρίγανη ή φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Με τη βοήθεια ενός πιρουνιού δουλεύουμε πολύ καλά το μείγμα
να γίνει σαν αλοιφή.
Σερβίρουμε την κρέμα της φέτας με κρακεράκια,πίτες για σουβλάκι,κριτσίνια,
φρυγανισμένη μπαγκέτα ή ακόμη και σαν κρύα σάλτσα πάνω από μακαρόνια!!!
Πηγή :cook book
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου