Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Express γλυκό με μπισκότα και μαρμελάδα

Χτυπήστε,απλώστε,τελειώσατε!!!
DSC_0067

Υλικά
1/2 κιλού στραγγιστό γιαούρτι 2%
500 γρ. κρέμα γάλακτος
3/4 κούπας ζάχαρη
1 1/2 πακέτου μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
μαρμελάδα της επιλογής μας


Εκτέλεση
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ και χτυπάμε το γιαούρτι,την κρέμα και
τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα ωραίο πηχτό μείγμα.

DSC_0011  

Περνάμε τα μπισκότα από το multi.

DSC_0013

Σε όμορφα μπολ βάζουμε 3-4 κουταλιές από τα τριμμένα
μπισκότα.

DSC_0014

Πάνω από τα μπισκότα βάζουμε μερικές κουταλιές από
την κρέμα.

DSC_0015

Επαναλαμβάνουμε άλλη μία φορά τις στρώσεις και τελειώνουμε
απλώνοντας στην επιφάνεια της κρέμας την αγαπημένη μας μαρμελάδα.

DSC_0061

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά για αρκετές ώρες.
Σερβίρουμε.

DSC_0050

ΣΗΜ:Μπορούμε να κάνουμε όσες στρώσεις μπισκότου-κρέμας θέλουμε σε κάθε
μπολ,ανάλογα με το μέγεθος που έχουν.
Αυξάνουμε ή μειώνουμε την ποσότητα της ζάχαρη ανάλογα με το πόσο γλυκιά
είναι η μαρμελάδα μας.

DSC_0068

6 σχόλια:

  1. Τρελένομαι γθα γλυκά express! Τέλειο μπράβο!
    Αγγελική απο Χανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορουσα να βαλω λαιτ κρεμα η δν θα βγει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορουσα ισως να βαλω λαιτ κρεμα η δν θα βγει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι λάιτ κρεμες αγαπη μου ειναι μονο για μαγειρική!!!!
      Αν μια κρεμα δεν εχει λιπαρα δεν πηζει όσο και να τη χτυπίσεις στο μιξερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Α.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...