Δεν είναι παγωτά,είναι όμως εξίσου νόστιμα και
λαχταριστά και το κυριότερο είναι φτιαγμένα με
αγάπη από τη ΜΑΜΑ,για να ενθουσιάσουν τους
πάντες στο party!!!
Υλικά
1 δόση από το αγαπημένο σας κέικ
κυπελλάκια για παγωτό με πάτο που να μπορούν να στέκονται
κομμάτια σοκολάτας (προαιρετικά)
βουτυρόκρεμα ή σαντιγί για τη διακόσμηση
χρωματιστά κουφετάκια
Εκτέλεση
Βάζουμε τα χωνάκια σε φόρμα με υποδοχές για muffins.
Γεμίζουμε τα 3/4 από το κάθε κυπελλάκι με το μείγμα για
κέικ που επιλέξαμε.
Αν βάλουμε σοκολάτα,τη βυθίζουμε στο κέντρο των κέικ
μέχρι τη μέση περίπου.
Ψήνουμε στους 175,σε προθερμασμένο φούρνο,μέχρι να
βγαίνει καθαρή μια οδοντογλυφίδα άμα τη βυθίσουμε
στο κέντρο των κέικ.
Όταν κρυώσουν τα κεϊκάκια,τα διακοσμούμε με βουτυρόκρεμα,χρωματιστά
ζαχαρωτά ή τρούφες και τα αφήνουμε να σταθούν για λίγο,μέχρι να
σταθεροποιηθούν καλά!
Για να τα παρουσιάσουμε ακόμη πιο εντυπωσιακά,τα βάζουμε σε ζελατίνες και
τα δένουμε με χρωματιστές κορδέλες!!!
Αν δε μας αρέσει η ζαχαρόπαστα,τα διακοσμούμε με σαντιγί λίγο πριν τα σερβίρουμε.
Αν θέλουμε,χρωματίζουμε με διάφορα χρώματα ζαχαροπλαστικής τη ζαχαρόπαστα
ή τη σαντιγί.
ΣΗΜ.:Η παραπάνω ιδέα είναι πολύ διαδεδομένη σε όλες τις σελίδες
μαγειρικής του διαδικτύου.
Εγώ την προσάρμοσα στα “δικά μας” και σας την παρουσιάζω.
Δοκιμάστε την και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις τόσο με την
εμφάνιση όσο και με τη ΓΕΥΣΗ!!!!
λαχταριστά και το κυριότερο είναι φτιαγμένα με
αγάπη από τη ΜΑΜΑ,για να ενθουσιάσουν τους
πάντες στο party!!!
Υλικά
1 δόση από το αγαπημένο σας κέικ
κυπελλάκια για παγωτό με πάτο που να μπορούν να στέκονται
κομμάτια σοκολάτας (προαιρετικά)
βουτυρόκρεμα ή σαντιγί για τη διακόσμηση
χρωματιστά κουφετάκια
Εκτέλεση
Βάζουμε τα χωνάκια σε φόρμα με υποδοχές για muffins.
Γεμίζουμε τα 3/4 από το κάθε κυπελλάκι με το μείγμα για
κέικ που επιλέξαμε.
Αν βάλουμε σοκολάτα,τη βυθίζουμε στο κέντρο των κέικ
μέχρι τη μέση περίπου.
Ψήνουμε στους 175,σε προθερμασμένο φούρνο,μέχρι να
βγαίνει καθαρή μια οδοντογλυφίδα άμα τη βυθίσουμε
στο κέντρο των κέικ.
Όταν κρυώσουν τα κεϊκάκια,τα διακοσμούμε με βουτυρόκρεμα,χρωματιστά
ζαχαρωτά ή τρούφες και τα αφήνουμε να σταθούν για λίγο,μέχρι να
σταθεροποιηθούν καλά!
Για να τα παρουσιάσουμε ακόμη πιο εντυπωσιακά,τα βάζουμε σε ζελατίνες και
τα δένουμε με χρωματιστές κορδέλες!!!
Αν δε μας αρέσει η ζαχαρόπαστα,τα διακοσμούμε με σαντιγί λίγο πριν τα σερβίρουμε.
Αν θέλουμε,χρωματίζουμε με διάφορα χρώματα ζαχαροπλαστικής τη ζαχαρόπαστα
ή τη σαντιγί.
ΣΗΜ.:Η παραπάνω ιδέα είναι πολύ διαδεδομένη σε όλες τις σελίδες
μαγειρικής του διαδικτύου.
Εγώ την προσάρμοσα στα “δικά μας” και σας την παρουσιάζω.
Δοκιμάστε την και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις τόσο με την
εμφάνιση όσο και με τη ΓΕΥΣΗ!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου