ΠΑΤΑΤΑ:Στην Ελλάδα την έφερε
ο Καποδίστριας.Λέγεται μάλιστα
ότι λόγω της επιφυλακτικότητας των Ελλήνων προς το νέο τρόφιμο
τις κλείδωνε σε αποθήκες τις οποίες εσκεμμένα άφηνε αφύλακτες
την νύχτα,ώστε να μπορεί ο λαός να τις κλέψει νομίζοντας ότι είναι
πολύτιμες!!!
Υλικά
πατάτες βρασμένες,καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
αγγουράκι τουρσί σε κυβάκια
αβγά βρασμένα και κομμένα σε κομματάκια
μπέικον ή άλλο αλλαντικό (πικάντικο κατά προτίμηση)
φέτα σε κυβάκια
κρεμμύδι σε πολύ λεπτές ροδέλες
λάδι
ξίδι
αλάτι,πιπέρι
μαγιονέζα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά,εκτός από τη μαγιονέζα και τα βάζουμε σε μπολ.
Ανακατεύουμε.
Τέλος,προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε πάλι ελαφρά.
ΣΗΜ:Οι ποσότητες είναι σχετικές και μπορούν να αυξομειωθούν ανάλογα
με το γούστο μας.
ότι λόγω της επιφυλακτικότητας των Ελλήνων προς το νέο τρόφιμο
τις κλείδωνε σε αποθήκες τις οποίες εσκεμμένα άφηνε αφύλακτες
την νύχτα,ώστε να μπορεί ο λαός να τις κλέψει νομίζοντας ότι είναι
πολύτιμες!!!
Υλικά
πατάτες βρασμένες,καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
αγγουράκι τουρσί σε κυβάκια
αβγά βρασμένα και κομμένα σε κομματάκια
μπέικον ή άλλο αλλαντικό (πικάντικο κατά προτίμηση)
φέτα σε κυβάκια
κρεμμύδι σε πολύ λεπτές ροδέλες
λάδι
ξίδι
αλάτι,πιπέρι
μαγιονέζα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά,εκτός από τη μαγιονέζα και τα βάζουμε σε μπολ.
Ανακατεύουμε.
Τέλος,προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε πάλι ελαφρά.
ΣΗΜ:Οι ποσότητες είναι σχετικές και μπορούν να αυξομειωθούν ανάλογα
με το γούστο μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου