(Λε)μοναδική!!!!!
Υλικά
1ο μείγμα
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
2ο μείγμα
1 1/2 κούπα χυμό λεμονιού
5 κούπες νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το 1ο μείγμα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε
μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Στύβουμε τα λεμόνια.
Ανακατεύουμε σε κανάτα το 2ο μείγμα και προσθέτουμε
το σιρόπι της ζάχαρης.
Η λεμονάδα μας είναι έτοιμη.
Τη φυλάζουμε αεροστεγώς κλεισμένη στο ψυγείο.
Όταν πρόκειται να την σερβίρουμε περνάμε με λεμόνι την άκρη του ποτηριού
και το βουτάμε στη ζάχαρη.
Στολίζουμε με φέτες από λεμόνι.
Σερβίρουμε τη λεμονάδα κρύα από το ψυγείο!!!
Υλικά
1ο μείγμα
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
2ο μείγμα
1 1/2 κούπα χυμό λεμονιού
5 κούπες νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το 1ο μείγμα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε
μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Στύβουμε τα λεμόνια.
Ανακατεύουμε σε κανάτα το 2ο μείγμα και προσθέτουμε
το σιρόπι της ζάχαρης.
Η λεμονάδα μας είναι έτοιμη.
Τη φυλάζουμε αεροστεγώς κλεισμένη στο ψυγείο.
Όταν πρόκειται να την σερβίρουμε περνάμε με λεμόνι την άκρη του ποτηριού
και το βουτάμε στη ζάχαρη.
Στολίζουμε με φέτες από λεμόνι.
Σερβίρουμε τη λεμονάδα κρύα από το ψυγείο!!!
Τρομερή η λεμονάδα, αν και προσωπικά την προτιμώ ένα τσικ πιο ξινή. Θα την ξαναφτιάξω σίγουρα πολλές φορές! Δροσιστική και αν και απλό, εντυπωσιακό και το σερβίρισμα που προτείνεις. Αναρωτιέμαι αν θα ταίριαζε λίγο τζιντζερ ή μερικά φύλλα δυόσμου. Τι λες;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο σιρόπι Αλεξάνδρα δεν το βράζεις; Διατηρείται αρκετές μέρες στο ψυγείο;Γεωργία
ΑπάντησηΔιαγραφή