Φωτιά στα “κόκκινα”!!!
Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κουτί ντοματάκι κον-κασέ
150 gr. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
250 gr. κρέμα γάλακτος light
1 κούπα πεκορίνο ή άλλο τυρί
λίγο μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα τορτελίνια κατά τα γνωστά.
Στο λάδι σοτάρουμε κρεμμύδι,σκόρδο,μανιτάρια,πιπεριά,μπέικον.
Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ.
Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και ρίχνουμε την κρέμα.
Αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά.Ενώνουμε τα τορτελίνια
με τη σάλτσα
Αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C,σε προθερμασμένο φούρνο,με αντιστάσεις
πάνω-κάτω, μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε αμέσως!
Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1 κουτί ντοματάκι κον-κασέ
150 gr. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας σε φέτες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
250 gr. κρέμα γάλακτος light
1 κούπα πεκορίνο ή άλλο τυρί
λίγο μπέικον ή καπνιστή γαλοπούλα
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα τορτελίνια κατά τα γνωστά.
Στο λάδι σοτάρουμε κρεμμύδι,σκόρδο,μανιτάρια,πιπεριά,μπέικον.
Ρίχνουμε ντοματάκι και πελτέ.
Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά και ρίχνουμε την κρέμα.
Αφήνουμε να βράσουν άλλα 5 λεπτά.Ενώνουμε τα τορτελίνια
με τη σάλτσα
Αδειάζουμε σε πυρέξ και σκεπάζουμε με τα τυριά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C,σε προθερμασμένο φούρνο,με αντιστάσεις
πάνω-κάτω, μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε αμέσως!
To ftiaxa x8es! Apla nostimotato..to fagame san kiriws..Xortastiko k i saltsa geystikotati. Den eixa tortelinia k etsi evala ravioles (kipriakes) k anti mpeikon evala kapnisti galopula pou ixa sto spiti. Tin epomeni fora 8 dokimasw me mpeikon kai 8 frontisw na exw tortelinia!! Siguri epilogi k gia sinodeytiko se trapezi an 8es na entipwsiaseis..:)
ΑπάντησηΔιαγραφή