Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Σουβλάκια

Greek souvlaki!!!!!!
The best!!!


SV101340

Υλικά
xοιρινό
κρέας κομμένο σε κύβους
ελαιόλαδο
μουστάρδα
θυμάρι ξερό

αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε τα κομμάτια του χοιρινού σε μπολ και περιχύνουμε με μπόλικο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε μουστάρδα και θυμάρι και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο να μαριναριστεί το κρέας.

SV101286

SV101290

SV101291

Περνάμε 4-5 κομμάτια κρέας σε ξύλινα σουβλάκια.

SV101311

Ψήνουμε στα κάρβουνα.

SV101344

Αλατοπιπερώνουμε τα σουβλάκια μας αφού ψηθούν για να μη στεγνώσουν!!!

SV101342

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...