Greek
souvlaki!!!!!!
The best!!!
Υλικά
xοιρινό κρέας κομμένο σε κύβους
ελαιόλαδο
μουστάρδα
θυμάρι ξερό
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα κομμάτια του χοιρινού σε μπολ και περιχύνουμε με μπόλικο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε μουστάρδα και θυμάρι και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο να μαριναριστεί το κρέας.
Περνάμε 4-5 κομμάτια κρέας σε ξύλινα σουβλάκια.
Ψήνουμε στα κάρβουνα.
Αλατοπιπερώνουμε τα σουβλάκια μας αφού ψηθούν για να μη στεγνώσουν!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου