Τώρα που έχουμε μπόλικα βραστά αβγά
στο σπίτι,ευκαιρία να τα καταναλώσουμε
με τον πιο γευστικό τρόπο!!!
Υλικά
6 αβγά βρασμένα
1/4 κούπας μαγιονέζα
1 κ.γ. μουστάρδα έτοιμη
1 κ.γ. κάπαρη
1 κουταλιά πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλιά κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αβγά και τα κόβουμε στη μέση.
Αφαιρούμε τους κρόκους και μαζί με τα υπόλοιπα υλικά
τούς βάζουμε στο μπλέντερ.
Χτυπάμε ελαφρά να ενωθούν.
Βάζουμε το μείγμα των κρόκων σε κορνέ
με μύτη αστεριού και γεμίζουμε τις κούπες
των ασπραδιών.
Στολίζουμε με φυλλαράκια από άνηθο ή μαϊντανό.
Βάζουμε στο ψυγείο!
Η συνταγή είναι της κυρίας Αλεξιάδου.
στο σπίτι,ευκαιρία να τα καταναλώσουμε
με τον πιο γευστικό τρόπο!!!
Υλικά
6 αβγά βρασμένα
1/4 κούπας μαγιονέζα
1 κ.γ. μουστάρδα έτοιμη
1 κ.γ. κάπαρη
1 κουταλιά πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλιά κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αβγά και τα κόβουμε στη μέση.
Αφαιρούμε τους κρόκους και μαζί με τα υπόλοιπα υλικά
τούς βάζουμε στο μπλέντερ.
Χτυπάμε ελαφρά να ενωθούν.
Βάζουμε το μείγμα των κρόκων σε κορνέ
με μύτη αστεριού και γεμίζουμε τις κούπες
των ασπραδιών.
Στολίζουμε με φυλλαράκια από άνηθο ή μαϊντανό.
Βάζουμε στο ψυγείο!
Η συνταγή είναι της κυρίας Αλεξιάδου.
Πολυ πρωτότυπο! Ο'τι πρεπει για να εντυπωσιασει κανεις τους καλεσμενους :)
ΑπάντησηΔιαγραφή