Print Friendly and PDF

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Μπουρεκάκια με καβούρι

…και μετά το χάος!!!
DSCN4360

Υλικά
φύλλο κρούστας
καβούρι(σουρίμι: θα το βρείτε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ)
φέτα
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ανοίγουμε μπροστά μας από τη στενή τους πλευρά τα φύλλα που
πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε

 DSCN4346

Τα κόβουμε κάθετα στα τρία.Βάζουμε τις λωρίδες
που σχηματίστηκαν όλες μαζί.

DSCN4347

Ανακατεύουμε το καβούρι αφού το “μαδίσουμε”
πρώτα με το χέρι μας με ίση ποσότητα φέτας.

DSCN4348

Λαδώνουμε με ένα πινελάκι ελαφρά κάθε μια από τις λωρίδες
των φύλλων μας.

DSCN4349

Βάζουμε στην κάτω αριστερή άκρη λίγη από τη γέμιση
και κλείνουμε σχηματίζοντας τριγωνάκια.

DSCN4352

DSCN4353

DSCN4354

DSCN4355

DSCN4356

DSCN4357

Κόβουμε με ένα μαχαίρι όσο από το φύλλο τυχόν περισσεύει
και τα αραδιάζουμε σε αντικολλητικό ταψάκι.
Λαδώνουμε ελαφρά την επιφάνεια και τα ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι
να ροδοκοκκινίσουν.

DSCN4358

Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά!

DSCN4368

ΣΗΜ:Δεν δίνoνται συγκεκριμένες ποσότητες υλικών γιατί εξαρτώνται από το
πόσα πιτάκια θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...