Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πίτσες με μανιτάρια Πόρτο Μπέλο

Κάνε όρεξη!!!

DSC_0015

Υλικά
μανιτάρια πόρτο μπέλο
χυμό λεμόνι
ελαιόλαδο
κονκασέ
πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
ελιές σε φέτες
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
αλλαντικά της επιλογής μας λεπτοκομμένα
κίτρινα τυριά τριμμένα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και αφαιρούμε το κοτσάνι από τα μανιτάρια.
Τα βάζουμε σε μπολ και τα περιχύνουμε με χυμό από λεμόνι και ελάχιστο
ελαιόλαδο.Ανακατεύουμε καλά.

DSC_0009
      
Αραδιάζουμε τα μανιτάρια σε λαδωμένο PYREX.
Βάζουμε μια κουταλιά κον κασέ σε κάθε μανιτάρι.Πασπαλίζουμε με αλάτι,
πιπέρι και λίγη καλή ρίγανη.

DSC_0010

Προσθέτουμε πιπεριές,ελιές και αλλαντικά.
Ρίχνουμε μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο σε κάθε μανιτάρι.

DSC_0013

Τελειώνουμε σκεπάζοντας με τυρί.

DSC_0017

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C σε προθερμασμένο φούρνο με αντιστάσεις
πάνω κάτω,στην πρώτη από κάτω θέση του φούρνου,για περίπου 20 λεπτά. 

DSC_0069

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...