Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Μακαρονοσαλάτα 2

Μ όπως μακαρόνι!!!

Συνταγές..27

Υλικά
500 γρ. φαρφάλες (για περισσότερο χρώμα σε τραπέζι προτιμήστε πολύχρωμες)

για τη σάλτσα
1 κουταλιά λάδι
μερικά μανιτάρια κονσέρβας
250 γρ. κρέμα γάλακτος light
1 σφηνάκι γάλα εβαπορέ
1 κ.σ. μουστάρδα
λίγο τυρί φέτα τριμμένο με το χέρι
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

DSCN1983

Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τα μανιτάρια.

SV101611_thumb2

Σβήνουμε με την κρέμα και το σφηνάκι με το εβαπορέ.

SV101615_thumb7

Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τρίβουμε με το χέρι μας
μέσα στη σάλτσα λίγη φέτα.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί
πολύ καλά,αλλά όχι να βράσει.
Η σάλτσα πήζει όσο περνάει η ώρα.


DSCN1982

Την αδειάζουμε πάνω στα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε
απαλά να πάει παντού.

1

Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά και να ενωθούν οι γεύσεις.

Συνταγές..17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...