Μ όπως
μακαρόνι!!!
Υλικά
500 γρ. φαρφάλες (για περισσότερο χρώμα σε τραπέζι προτιμήστε πολύχρωμες)
για τη σάλτσα
1 κουταλιά λάδι
μερικά μανιτάρια κονσέρβας
250 γρ. κρέμα γάλακτος light
1 σφηνάκι γάλα εβαπορέ
1 κ.σ. μουστάρδα
λίγο τυρί φέτα τριμμένο με το χέρι
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τα μανιτάρια.
Σβήνουμε με την κρέμα και το σφηνάκι με το εβαπορέ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τρίβουμε με το χέρι μας
μέσα στη σάλτσα λίγη φέτα.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί
πολύ καλά,αλλά όχι να βράσει.
Η σάλτσα πήζει όσο περνάει η ώρα.
Την αδειάζουμε πάνω στα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε
απαλά να πάει παντού.
Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά και να ενωθούν οι γεύσεις.
Υλικά
500 γρ. φαρφάλες (για περισσότερο χρώμα σε τραπέζι προτιμήστε πολύχρωμες)
για τη σάλτσα
1 κουταλιά λάδι
μερικά μανιτάρια κονσέρβας
250 γρ. κρέμα γάλακτος light
1 σφηνάκι γάλα εβαπορέ
1 κ.σ. μουστάρδα
λίγο τυρί φέτα τριμμένο με το χέρι
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τα μανιτάρια.
Σβήνουμε με την κρέμα και το σφηνάκι με το εβαπορέ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τρίβουμε με το χέρι μας
μέσα στη σάλτσα λίγη φέτα.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί
πολύ καλά,αλλά όχι να βράσει.
Η σάλτσα πήζει όσο περνάει η ώρα.
Την αδειάζουμε πάνω στα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε
απαλά να πάει παντού.
Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά και να ενωθούν οι γεύσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου