Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Σκορδοελιοτυρόψωμο

Δύσκολο να το πεις,εύκολο να το φας…
SV105755

Υλικά
1 μπακέτα Γαλλική ή ό,τι ψωμάκι έχετε σπίτι
λάδι
σκόρδο περασμένο στην πρέσα (όσο θέλουμε)
ελιές σε φετάκια
ρίγανη
μπόλικο τυρί τριμμένο(προτιμήστε ποικιλία τυριών για πιο
πικάντικο αποτέλεσμα)

Εκτέλεση
Παίρνουμε το ψωμάκι μας και το κόβουμε κάθετα στη μέση.

SV105728

SV105729

Περνάμε το σκόρδο που θα χρησιμοποιήσουμε
από την πρέσα και το βάζουμε σε μπολ με αρκετό
λαδάκι.

SV105730

Με πινελάκι λαδώνουμε τα ψωμάκια μας καλά.

SV105731

Πασπαλίζουμε με ρίγανη και απλώνουμε επάνω
τις ελιές.Βάζουμε όσες ελιές θέλουμε,περισσότερες
ή λιγότερες,ανάλογα με το γούστο μας.
Αν δεν μας αρέσουν οι ελιές,μπορούμε να τις παραλείψουμε.

SV105732

Τελειώνουμε πασπαλίζοντας με μπόλικα τυριά.

SV105735

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει
ελαφρά το τυράκι μας.

SV105763

Όταν βγάλουμε το ψωμί από το φούρνο,το κόβουμε διαγώνια σε φετάκια.
Σερβίρουμε αμέσως!!!

SV105758

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...