Print Friendly and PDF

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Σαλάτα η "κόκκινη"

Απίθανη σαλάτα με παντζάρια!!!

 SV105152

Υλικά
παντζάρια (μόνο τους βολβούς)
λάδι,ξίδι
σκόρδο περασμένο στην πρέσα (προαιρετικά)
αλάτι
μαγιονέζα
τριμμένο καρύδι



Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια.
Τα τρίβουμε στον τρίφτη .Τα πατάμε λίγο ανάμεσα στις χούφτες μας
να φύγει το πολύ νερό και τα βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν
όλα τα υγρά που τυχόν τους έχουν μείνει.


Βάζουμε λάδι ,αλάτι(με προσοχή γιατί θα προσθέσουμε και τη μαγιονέζα)
ξίδι και σκόρδο αν θέλουμε και προσπαθούμε δοκιμάζοντας να το φέρουμε
στα μέτρα μας.


Αφου γίνει το μείγμα μας όπως το θέλουμε,αρχίζουμε να στρώνουμε
στο μπολ που θα χρησιμοποιήσουμε.
Ξεκινάμε με παντζάρι...


μαγιονέζα.....


καρύδι..


Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.


Τελειώνουμε με καρύδια!!Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα σερβίρουμε.

SV105168

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...