Print Friendly and PDF

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Tηγανιά πολύχρωμη

A meal without wine is like a day without sunshine!!!


DSC_0071

Υλικά
750 γρ. τηγανιά χοιρινή
2 πράσινες πιπεριές καμπάνες σε ροδέλες
1 κόκκινη πιπεριά καμπάνα σε ροδέλες
1 κίτρινη πιπεριά καμπάνα σε ροδέλες
2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
αλάτι,πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
1/2 περίπου  κούπας ελαιόλαδο


Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί.Ρίχνουμε και σοτάρουμε το κρέας.

DSC_0026

Με τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε την τηγανιά.

DSC_0028 

Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια να γυαλίσουν.
   
DSC_0027

Βάζουμε πάλι το κρέας στην κατσαρόλα,ρίχνουμε πιπέρι και μπόλικη πάπρικα.

DSC_0029

Συμπληρώνουμε με ζεστό νερό να σκεπάζει σχεδόν το κρέας και σιγομαγειρεύουμε μέχρι
να μαλακώσει καλά η τηγανιά και να μείνει με τη σάλτσα της.

DSC_0033

Λίγο πριν κατεβάσουμε αλατίζουμε.

DSC_0065

Σερβίρεται ζεστή!!

DSC_0068

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...