Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Γιαουρτοσκόρδιον(Tζατζίκι) με καρότο και άνηθο!

Δροσιστικό και απόλυτα συνυφασμένο με το ελληνικό τραπέζι!!!
SV101964

Υλικά
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 μέτρια καρότα τριμμένα στον τρίφτη
2 σκελίδες σκόρδο περασμένες στην πρέσα
1 κ.σ. ξύδι
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα καρότα και τα αλατίζουμε για να μαραθούν.
Περνάμε τα σκόρδα από την πρέσα.

SV101947 

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ(σφήξτε το καρότο
ανάμεσα στις χούφτες σας για να φύγει το πολύ νερό) 
και ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά μας.

SV101949

SV101950 

Αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο να ενωθούν γεύσεις και αρώματα.
Στολίζουμε  το τζατζίκι και σερβίρουμε!

SV101960

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...