Print Friendly and PDF

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Λουκάνικα “γυμνά”

Η παρακάτω πανεύκολη συνταγή είναι γέμιση
για σπιτικά λουκάνικα.
Εγώ παραλείπω το εξωτερικό περίβλημα(έντερο)
και τα φτιάχνω σαν σουτζουκάκια.
Γίνονται υπέροχα!!!


SV101467


Υλικά

500 γρ.χοιρινό κιμά
500 γρ.μοσχαρίσιο κιμά
1 σκελίδα σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2κ.γ αλάτι
1/2 κ.γ.πιπέρι
1 κ.γ.θυμάρι
1 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. μπαχάρι
1 κ.γ.πάπρικα γλυκιά
1/3 κούπας κόκκινο κρασί


Εκτέλεση
Βάζουμε τον κιμά και όλα τα μπαχαρικά σε μπολ και τα ζυμώνουμε.

SV101419

Προσθέτουμε το κρασί.

SV101421

Ζυμώνουμε και αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο.

SV101422

Πλάθουμε σε σουτζουκάκια και βάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι.

SV101442

Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές και φρέσκια πράσινη σαλάτα!

SV101446

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...