Η παρακάτω πανεύκολη συνταγή είναι γέμιση
για σπιτικά λουκάνικα.
Εγώ παραλείπω το εξωτερικό περίβλημα(έντερο)
και τα φτιάχνω σαν σουτζουκάκια.
Γίνονται υπέροχα!!!
Υλικά
500 γρ.χοιρινό κιμά
500 γρ.μοσχαρίσιο κιμά
1 σκελίδα σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2κ.γ αλάτι
1/2 κ.γ.πιπέρι
1 κ.γ.θυμάρι
1 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. μπαχάρι
1 κ.γ.πάπρικα γλυκιά
1/3 κούπας κόκκινο κρασί
Εκτέλεση
Βάζουμε τον κιμά και όλα τα μπαχαρικά σε μπολ και τα ζυμώνουμε.
Προσθέτουμε το κρασί.
Ζυμώνουμε και αφήνουμε μία ώρα στο ψυγείο.
Πλάθουμε σε σουτζουκάκια και βάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές και φρέσκια πράσινη σαλάτα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου