Μια υπέροχη σάλτσα για ψητά και όχι μόνο…
Υλικά
1 κουταλιά λάδι
μερικά μανιτάρια κονσέρβας(κατά προτίμηση ολόκληρα)
250 γρ. κρέμα γάλακτος light
1 σφηνάκι γάλα εβαπορέ
1κ.σ. μουστάρδα
λίγο τυρί φέτα τριμμένο με το χέρι
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι μας να κάψει και σοτάρουμε τα μανιτάρια.
Σβήνουμε με την κρέμα και το σφηνάκι με το εβαπορέ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα και τρίβουμε με το χέρι μας
μέσα στη σάλτσα λίγη φέτα.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το μείγμα να ζεσταθεί
πολύ καλά,αλλά όχι να βράσει.
Η σάλτσα πήζει όσο περνάει η ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου