Λατρεμένο φαγητό και τόσο μα
τόσο απλό στην ετοιμασία του!
Υλικά
1/2 κούπας ελαιόλαδο
500 γρ. μοσχάρι
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4-5 μεγάλες πατάτες
χυμό από 2 μεγάλα λεμόνια
αλάτι,πιπέρι
νερό
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας μας και το κόβουμε σε
κομματάκια μπουκιάς.
Το βάζουμε σε χαρτί κουζίνας,για να φύγουν όλα
τα νερά του.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το λάδι μας.
Ρίχνουμε μέσα το κρέας και σοτάρουμε καλά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε λίγο ακόμη.
Προσθέτουμε τις κομμένες πατάτες,το χυμό από
τα λεμόνια,αλάτι,πιπέρι και μπόλικο νερό,
τόσο όσο να σκεπάζει το φαγητό.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα και
30 λεπτά περίπου,μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας
και να μείνει το φαγητό μας με λίγη σαλτσούλα.
Όσο ψήνεται το φαγητό δεν ανακατεύουμε την κατσαρόλα,
απλά κουνάμε κρατώντας την από τα χερούλια όταν χρειάζεται,
για να μη χαλάσει η εμφάνιση του φαγητού μας.
τόσο απλό στην ετοιμασία του!
Υλικά
1/2 κούπας ελαιόλαδο
500 γρ. μοσχάρι
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4-5 μεγάλες πατάτες
χυμό από 2 μεγάλα λεμόνια
αλάτι,πιπέρι
νερό
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας μας και το κόβουμε σε
κομματάκια μπουκιάς.
Το βάζουμε σε χαρτί κουζίνας,για να φύγουν όλα
τα νερά του.
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το λάδι μας.
Ρίχνουμε μέσα το κρέας και σοτάρουμε καλά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε λίγο ακόμη.
Προσθέτουμε τις κομμένες πατάτες,το χυμό από
τα λεμόνια,αλάτι,πιπέρι και μπόλικο νερό,
τόσο όσο να σκεπάζει το φαγητό.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα και
30 λεπτά περίπου,μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας
και να μείνει το φαγητό μας με λίγη σαλτσούλα.
Όσο ψήνεται το φαγητό δεν ανακατεύουμε την κατσαρόλα,
απλά κουνάμε κρατώντας την από τα χερούλια όταν χρειάζεται,
για να μη χαλάσει η εμφάνιση του φαγητού μας.
ego simera to dokimasa to exo idi mesa stin katsarola perimeno na perasei i miamisi ora kai na to fame oikogeneiakos...euxaristo polu 8a ksanabo na sas po t apotelesmata dimitris apo trikala
ΑπάντησηΔιαγραφήΜιαμ απο τα αγαπημενα μου
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι πατατες θα βρασουν καλα??Θελει αν απορροφηθει τ νερο να προσθεσουμε κ αλλο
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι πατατες θα βρασουν καλα??Θελει αν απορροφηθει τ νερο να προσθεσουμε κ αλλο
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγω ριχνω και λιγο σελινο και η γευση απογειωνεται......
ΑπάντησηΔιαγραφήφανταστικό φαγητό. Φτιάξτε το οπωσδήποτε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτη τη συνταγή τη συγκεκριμενει την εχει φτιάξει κανεις να μου πει ειναι καλη να το δοκιμασω;
ΑπάντησηΔιαγραφή